• Start
  • Calvin Legal
  • Wat kan ik voor je doen?
  • Ondersteuning

Bezwarencommissies, RvC of RvB: leuk!

Werken voor een bezwarencommissie, raad van commissarissen of raad van bestuur leuk werk? 

Ja, dat is het zeker en Inge Heijna van Calvin Legal is daar erg goed in!

Het beoordelen of een bezwaar voldoet aan alle eisen om door een bezwarencommissie in behandeling te worden genomen, het opstellen van een verslag van de hoorzitting die wordt gehouden om het bezwaarschrift te behandelen en het opstellen van het conceptadvies of de concept beslissing op bezwaar: Calvin Legal in de persoon van Inge Heijna is daarin niet alleen ervaren, maar het is ook nog eens een passie van Inge. Dus heeft je onderneming een (bezwaren)commissie of werk je bij een bestuursorgaan en is er behoefte aan een ervaren secretaris voor een (bezwaren)commissie? Neem dan geheel vrijblijven contact met Calvin Legal op!

Overigens kun je ook gerust contact opnemen als de Raad van Commissarissen of de Raad van Bestuur op zoek is naar een goede, ervaren secteraris. Inge Heijna heeft jarenlange ervaring als secretaris in een non-for profit organisatie, waarbij een spilfunctie werd vervuld voor zowel de directie alsook de toezichthouders en de juridische aandeelhouders van de organisatie. Kortom, een rol waarin het goed kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie en de verschillende gremia van essentieel belang is! 

Kortom, met Inge Heijna van Calvin Legal haal je een goede en ervaren secretaris voor zowel (bezwaren)commissies als toezichthouders tegen een zeer gunstig tarief in huis!

Schoolstraat 17, 6626 AC Alphen Gld.
0487 - 560 874 /  Inge.Heijna@CalvinLegal.nl
Mo-Fr: 08.30 - 17.00 / KvK: 54931851

Mijn andere bedrijf: Calvin Consultancy