• Start
  • Calvin Legal
  • Wat kan ik voor je doen?
  • Bedrijfsvorm keuze

Bedrijfsvorm: veel opties maar welke is de goede?

Je eigen bedrijf opstarten? Of al langer een bedrijf maar twijfel je of je nog de juiste bedrijfsvorm hebt?

Bedrijfsvormen

Bij het opstellen van een eigen onderneming komen een hoop zaken om de hoek kijken, zoals het opstellen van een business plan (voor zover dat al niet was gedaan), het zoeken van een goede en geschikte locatie, bepalen welke bedrijfsmiddelen nodig zijn en het aanschaffen daarvan en natuurlijk de administratie.

Een onderwerp dat vaak wordt overgeslagen, is de rechtsvorm van de nieuwe onderneming. Maar 'Welke bedrijfsvorm past mij het beste' is ook een vraag die zeker beantwoord moet worden. Want Nederland kent nogal wat wat bedrijfsvormen (zoals onder andere de nv, de bv, de vof, de maatschap en de eenmanszaak), met elk hun eigen bijzonderheden. 

Maar ook als je al langer je bedrijf hebt, kan het zeker geen kwaad om eens na te gaan of je huidige bedrijfsvorm nog wel bij jou en je bedrijfsvoering past!

Welke bedrijfsvorm het beste bij jou past, hangt van nogal wat factoren af. Dat maakt een persoonlijk advies juist zo belangrijk. Want natuurlijk kan de bedrijfsvorm worden gewijzigd, maar dat brengt vaak wel de nodige sores met zich mee. Een oriĆ«ntatie op de mogelijkheden en een goed advies in deze is van groot belang om onnodig gedoe te voorkomen. 

Calvin Legal helpt je graag bij het beantwoorden van bovenstaande vraag. In een persoonlijk gesprek worden alleen de opties besproken die voor jou interessant zijn en waarom ze dat dan zijn. En natuurlijk geeft Calvin Legal je daarin een goed advies. Neem daarom gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek hierover!

Schoolstraat 17, 6626 AC Alphen Gld.
0487 - 560 874 /  Inge.Heijna@CalvinLegal.nl
Mo-Fr: 08.30 - 17.00 / KvK: 54931851

Mijn andere bedrijf: Calvin Consultancy